top of page

SEAWEED PESTO

A basil-flavored pesto made from  wakame and mekabu seaweed from Sanriku, domestically grown vegetables, olive oil, garlic, and apple vinegar.

Vegan
Gluten Free
No Food
Coloring
No MSG

SEAWEED PESTO-PEPPER (140g)

海藻ペスト_欧_胡椒_一括2_edited.png

A basil-flavored pesto made from  wakame and mekabu seaweed from Sanriku, domestically grown vegetables, olive oil, garlic, and apple vinegar.

*This package is for Europe.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、醤油(大豆を含む)、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/常温365日 ●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

SEAWEED PESTO-YUZU (140g)

A basil-flavored pesto made from Sanriku seaweeds. A unique Japanese yuzu flavor, with a mild aroma of yuzu felt in the seaweed flavor.

*This package is for Europe.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、ゆず果汁、醤油(大豆を含む)、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/常温365日 ●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

SEAWEED PESTO-SESAME CHILI (140g)

A basil-flavored pesto made from Sanriku seaweeds. It has an Asian flavor using sesame oil and Chinese red chili oil.

*This package is for Europe.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、醤油(大豆を含む)、ラー油、食用ごま油、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/常温365日 ●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

SEAWEED PESTO-PEPPER (140g)

米国_胡椒_HP用2.jpg

A basil-flavored pesto made from  wakame and mekabu seaweed from Sanriku, domestically grown vegetables, olive oil, garlic, and apple vinegar.

 

*This package is for U.S.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、醤油(大豆を含む)、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/冷蔵460日 常温365日 ●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

SEAWEED PESTO-YUZU (140g)

ゆず_米国向け_HP2.jpg

A basil-flavored pesto made from Sanriku seaweeds. A unique Japanese yuzu flavor, with a mild aroma of yuzu felt in the seaweed flavor.

 

*This package is for U.S.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、ゆず果汁、醤油(大豆を含む)、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/冷蔵460日 常温365日●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

SEAWEED PESTO-SESAME CHILI (140g)

米国_胡麻ラー油_HP用.jpg

A basil-flavored pesto made from Sanriku seaweeds. It has an Asian flavor using sesame oil and Chinese red chili oil.

*This package is for U.S.

ビーガン.png

●名称/海藻醤油漬 ●原材料名/わかめ(三陸産)、めかぶ(三陸産)、玉ねぎ(国産)、青のリ(国産)、黒のリ(国産)、食用オリープ油、塩糀、パジルソース、リんご酢、醤油(大豆を含む)、ラー油、食用ごま油、ほうれん草、食塩、黒胡椒、ガーリックパウダー、黒にんにくパウダー、レモン果汁、パセリ、マスタード、ディル/酸化防止剤(ピタミンC、ビタミンE) ●内容量/140g ●入り数/36(18 入×2合) ●賞味期限/冷蔵460日 常温365日 ●保存方法/直射日光・高温多湿は避け、冷暗所で保存してください。開封後は、5℃以下に保存し、お早目にお召し上がりください。●製造者/㈱八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL0226-22-6320 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1

bottom of page