SHIOKARA
(Salted Squid)
Shiokara is a fermented Japanese food consisting of fermented squid and guts in salt.
No Food
Coloring
No MSG
Non-GMO
SANRIKU Shiokara (salted squid and guts) (140g)
Fresh squid aged to bring out a sweet flavor using koji mold and sun-dried salt without using coloring agents. It is characterized by its mild taste unique to sun-dried salt. This is our signature product that you can enjoy every day.
●名称/いか塩辛こうじ漬 ●原材料名/いか(輸入、国産)、食塩、糀、胡椒、たん白加水分解物(大豆・小麦を含む)/ソルビット、調味料(アミノ酸等)、酒精、酸化防止剤(ビタミンC)、糊料(キサンタン)、メタリン酸Na、甘味料(スクラロース)、保存料(ソルビン酸K)●内容量/140g ●入り数/48(6入×8合)●賞味期限/冷凍365日 解凍後、冷蔵20日 ●保存方法/要冷凍(-18℃以下)●製造者/株式会社八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL 0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1
SANRIKU Shiokara (salted squid and guts) (400g)
Carefully selected squid prepared in Hachiyo’s unique and traditional method to bring out the sweetness of squid.
●名称/いか塩辛こうじ漬 ●原材料名/いか(輸入、国産)、食塩、糀、胡椒、たん白加水分解物(大豆・小麦を含む)/ソルビット、調味料(アミノ酸等)、酒精、酸化防止剤(ビタミンC)、糊料(キサンタン)、メタリン酸Na、甘味料(スクラロース)、保存料(ソルビン酸K)●内容量/400g ●入り数/36(18入×2合)●賞味期限/冷凍365日 解凍後、冷蔵20日 ●保存方法/要冷凍(-18℃以下) ●製造者/株式会社八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL 0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1