SQUID with MEATAIKO
(Hot and Spicy cod roe)
Enjoy piquant taste of fresh squid mixed with MENTAIKO (spicy cod roe).
Japan Squid with MENTAIKO (hot and spicy cod roe) (160g)
For this product we use carefully selected mentaiko called mako (maintaining the shape of cod overies) and kireko (skinned cod overies). Processed and seasoned to enhance the texture of squid. Hachiyo Suisan's traditional flavor. It is the most popular product in Japan.
●名称/魚介類加工品 ●原材料名/いか(輸入,国産),たらこ,食塩,唐辛子,発酵調味料、胡椒、たん白加水分解物(大豆・小麦を含む),酵母エキス,かつお節エキス(さばを含む)/ソルビット,調味料(アミノ酸等),酒精,メタリン酸Na,糊料(キサンタン),酸化防止剤(ビタミンC),着色料(黄5,赤3),トレハロース,甘味料(スクラロース),酵素,酸味料,発色剤(亜硝酸Na) ●内容量/160g ●入り数[可日1] /48(6入×8合)●賞味期限/冷凍365日 解凍後、冷蔵20日 ●保存方法/要冷凍(-18℃以下) ●製造者/株式会社八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL 0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1
Japan Squid with MENTAIKO (hot and spicy cod roe) (400g)
Carefully selected squid prepared in Hachiyo’s unique and traditional method to bring out the sweetness of squid.
●名称/魚介類加工品 ●原材料名/いか(輸入,国産),たらこ,食塩,唐辛子,発酵調味料、胡椒、たん白加水分解物(大豆・小麦を含む),酵母エキス,かつお節エキス(さばを含む)/ソルビット,調味料(アミノ酸等),酒精,メタリン酸Na,糊料(キサンタン),酸化防止剤(ビタミンC),着色料(黄5,赤3),トレハロース,甘味料(スクラロース),酵素,酸味料,発色剤(亜硝酸Na) ●内容量/160g ●入り数[可日1] /48(6入×8合)●賞味期限/冷凍365日 解凍後、冷蔵20日 ●保存方法/要冷凍(-18℃以下) ●製造者/株式会社八葉水産 宮城県気仙沼市赤岩港168-10 TEL 0226-22-6230 ●製造所/宮城県気仙沼市赤岩港23-1